TA-Award-2020-in-08.2020

HPbesucher ab 1. Jan. 2011

 

Pochana Spezial
Specials

POCHANA SPEZIAL / SPECIALS                 

401 POCHANA FONDUE 
      Rindfleisch, Schweinefleisch,Hähnchenbrust,
      Hummerkrabben + Tintenfisch,
      Gemüse + Glasnudeln, versch. Saucen
      Nach eigenem Geschmack selbst zubereiten
      (ab 2 Personen) Pro Person 
                                              31,50

      POCHANA FONDUE
      Beef, pork, chicken,
      king prawns and cuttlefish,
      vegetable and glass noodles, mixed sauces
     
Your own taste by yourself
        (ex 2 persons) price per person

402 POCHANA GRILLPLATTE
        Rindfleisch, Schweinefleisch, Hähnchenbrust,
      Hummerkrabben + Tintenfisch,
      Gemüse + Glasnudeln, versch. Saucen
      Der Grillspaß zu jeder Jahreszeit
      (ab 2 Personen) Pro Person                                          31,50

      POCHANA GRILL PLATE
      Beef, pork, chicken,
      king prawns and cuttllefish,
      vegetable and glass noodles, mixed sauces
      Grill at the table, any time fun
      (ex 2 persons) price per person

 

403 REISTAFEL „SUKHOTHAI“
      Hühnerfleischsuppe in gewürzter Kokusmilch
      Hors d’oeuvre „Ayutthaya“
      Rindfleisch in rotem Curry
      Geröstetes Entenbrustfilet
      Schweinefleisch in Austernsoße
      Tomatensalat
      Eis mit Palmkernen  
                                                   37,50

      RICETABLE „SUKHOTHAI“
      Chicken soup with spicy coconutmilk
      Hors d’oeuvre „Ayutthaya“
      Beef in red curry
      Roasted duck breast
      Pork with oyster sauce
      Tomato salad
      Ice cream with palm pips.
 

404 REISTAFEL „CHIANG MAI“
      WanTan Suppe mit Ente
      Hors d’oeuvre „Pochana“
      Geröstete Enten grünem Curry
      Hummerkrabben süß-sauer
      Rindfleisch mit Sojasprossen
      Thai-Krautsalat mit Nüssen
      Eis-Fruchtsalat                                                            39,50

      RICEMEAL „CHIANG MAI“
      Wan Tan soup with duck
      Hors d’oeuvre „Pochana“
      Roasted duck
in green curry
      King prawns sweet-sour
      Beef with beansprouts
     
Thai white cabbage with peanuts
      Ice cream fruit cocktail

        

                             z. B. - Samples

                    402, 404